Jednorožec

Jednorožec

Anotace: Jen takovej úlet v noci...

Když slyšíš v lesích jemný šum, jak větvě pějí ódy

A listí ve svých baladách jim propůjčují tóny

To král ze všech nejbělejší, přichází k nám shůry

S jeho příchodem odchází noční můry

Tělo elegancí se vzpíná

Vznešenou povahu on mívá

Ve zlatém rohu stříbrná je rýha

Mezi stromy se překvapivě rychle míhá

Z jeho hrudi se pne hrdá pýcha

Dlouhou a bohatou hřívou

Žal se štěstím v tobě smíchá

V jeho očích zjeví se ti tisíce hvězd

V nich zapomeneš co jsou reflektory měst

Černé barvy jsou

Temnotu kolem zhltnou

Dlouhý ocas lví co zdobí husté žíně

Ty zahřejí tě místo kočky v klíně

Kopýtka dvojitá-svižný to krok

S ním vteřina je jako rok

Však vteřina sem a vteřina tam

Teď stojíš tu a doufáš, že nebyl to klam...
Autor Shadow Cat, 06.08.2006
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle je fakt hezky:)
mam rada jednorozce...

07.08.2006 22:14:00 | Ajeen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí