Nemůžeš milovat

Nemůžeš milovat

Anotace: .........

Nevím, kolik odbylo.

Snažím se zjistit, jaký je den,
ale
nikdo mi to

Nedokáže říci.

Koukám
Na nebe,
ale
Slunce necítím.

Koukám se do vody,

ale
odraz svůj nevidím.

Napadá mě,
že

Svět se přestal točit.

Ty si padlá na hlavu Říkají mi,
jen se otočím a

Oni si ťukají na čelo.

Kdysi někdo řekl: Nemůžeš milovat Ježíše,
pokud
Někoho nenávidíš.

A tak

V tom mám

zmatek.
Autor Barushca, 06.08.2006
Přečteno 443x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslim, že to řekl někdo kdysi v Pokladech pod sněhem.. =)

12.04.2007 19:54:00 | Kapika

Dech beroucí fantazie! Úžasně zajímavé zpracování, to jsem ještě neviděl...

21.08.2006 01:01:00 | Infinitus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí