Ne a ne se neopít

Ne a ne se neopít

Anotace: ..a přece se točí..

Tuším slova za zdmi hrází
Žíznivého mlčení

Šeptám ticho
V hovoru

Pro hluk
-ne a nemýlení
Nepromluvím.

Ani tisíc hlásek na nesmírnost
Nestačí.

-orosené nemlčení

Složit se tak na další..
Autor Art Brasi, 14.01.2005
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí