Vášeň

Vášeň

Anotace: stručné a výstižné:-)

Vášeň
Dívám se do očí,
hlava se zatočí,
srdce se rozbuší,
kázání poruší,
líbám Tě na ústa,
vášeň má narůstá,
Tvůj dech je zrychlený,
polibky žhavé,
cítím to stejně,
je to to pravé,
šaty mé svlékáš,
knoflíky rveš,
látka se trhá,
však dělej co chceš...
Autor Andrea de Taverne, 07.08.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No...tak tahle se mi vazne libi...docela ze zivota...pekny. Vazne pekny!

02.09.2006 09:37:00 | Porsche

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí