Svoboda

Svoboda

Anotace: pro kamarádku

Já chtěla bych létat
Vznášet se vysoko
Vzhlížet se ve vodách
řek,potůčků i moří.
Ta nádhera a krása všude vůkol,
zdá se být nekonečnou.
Cítím volnost v srdci.
Beznaděj se rozplynula
Jako mávnutím kouzelného proutku.
Jsem svobodná.
Autor Carolin Pandora, 07.08.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice pěkné vyjádření pocitů, je plynulé, lehké a přece hluboké.

07.08.2006 20:04:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí