Proste holka

Proste holka

Anotace: Nikoho neobdivuji tolik jako ji...

Před tebou zbledne i jasné nebe
motýlci obletují jen a jen tebe

Přínášíš radost a krásu
každému nabídneš spásu

Rozzáříš nehlubší tmu svyým smíchem
za každý tvůj pohled chci se stát lepší
držet tě v náruči, když nikdo už nespí

V každém tvém usměvu jsou tuny síly
nedokážu říci jinak než díky!
Autor Sebastian_13, 07.08.2006
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí