Kamarádství

Kamarádství

Anotace: Škoda že se některý kamarádi jako kamarádi jen tvářej....Naštěstí takový nejsou všichni. Jinymy slovy řečeno tahle básnička patři jednomu určitýmu člověku *FRIENDSHIP ABOVE ALL THINGS*

Je to dávno co sem tě potkala,
Kdopak si ? Sem si pro sebe říkala.

Nedávno sem tě poznala trošku víc,
Ukázal si mi své duše rub i líc.

Potom stal ses můj kamarád,
A já myslela že vydrží to napořád.

Dnes koukám se na minulosti odraz,
kdy netušila sem že uděláš ten podraz.

Dnes už nejsi kamarád....
A zítra mě nebudeš už ani znát….
____________________________________

Najdeš si člověka který ti rozumí
Který tě utěší a který ti poradí
Budeš sním brčet a budeš se s ním smát
A nakonec on ti vrazí nůž do zad

Slovo kamarádství pro mě smysl ztratilo
A mé plány náhle to zhatilo
Kamarádství pro mě je neznámý vztah
Kamarád není kamarád ale kamarádství vrah

Po každém kamarádu mi zůstala v duši vráska
Kamarádství není – natož láska
Autor cestovatelka, 07.08.2006
Přečteno 1074x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

tenhle pocit znám až moc dobře,bohužel...

24.08.2006 00:51:00 | Kariš

Ja vím že existuje, ale vuci tomuhle konkretni cloveku neexistuje nic...

07.08.2006 21:24:00 | miceska

Za život každý potká mnoho rádoby kamarádů a známých, ale opravdového přítele třeba jen jednou za život, ale to neznamená, že by kamarádství, nebo láska neexistovala. Pac :-)

07.08.2006 21:11:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí