Lásko pomoc mi prosím

Lásko pomoc mi prosím

Anotace: Už vím, že krize je pro autora požehnáním...

Lásko poraď mi komu mám věnovat své srdce
kdo ke mě natáhne také svoje ruce

dovolí mi proplouvat sní každým dnem
být v její hlavě být jejím snem

v zrcadle nevidět odraz svůj
když odchazím kdo řekne mi stůj

pro koho budu dnem i nocí
ten koho v hlavě i srdci nosí

lasko poraď mi kdo se ke mě zády neobratí
kdo se ke mě po každém sbohem vrátí
Autor Sebastian_13, 07.08.2006
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí