U Kostela

U Kostela

Anotace: ...

Studené schody
mrazí mě po těle.
Odchody a příchody,
starosti vepsané na čele.
Na střeše kostela
kohout z bronzu.
Jednoho jsem v sobě ukryla,
neukazuje sílu větru
ale cestu, kterou se vydat dál.
Autor marllichy, 09.08.2006
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rostete mladá slečno

09.08.2006 18:26:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí