Demono bijec

Demono bijec

Anotace: mno nic moc ale komentare beru:)))))))))))))

Smrt za dveřmy je,
všechny kosou zabije.
Neučinkuje žádna zbran,
smrtku nezničila ani ohniva san.
Všichni zní maji strach,
že je promění v prach.
Jen jeden nemá zní strach,
je to demonu vrah.
Rychle jsou jeho meče,
černá krev jen teče.
Demonické lebky si bere jako triumf nad zlem,
on ochraní naši zem.
Tak světem putoval
aby poznal nepřítele černou magií studoval.
Jednou ho smrt zackočila,
legenda o člověku s rychlíma čepelema se nemylíla.
Autor kikr, 10.08.2006
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to špatné ale hodně ti tam lítá rytmus... je to takové rozhádané docela často... ale piš... ono se to zpraví a bude to jen lepší...

19.08.2006 17:50:00 | Zubr

tahle basen je fakt mazec

13.08.2006 20:04:00 | mw--martina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí