Pocity

Pocity

Anotace: Prostě já tomuhle říkám "surrealistický výplach duše":)...

Teskné hladovění sirotků
v ubíjejicí hodině
letícího času
kdy upadnou lístky
vlčímu máku
aby se vlk nažral
a koza zůstala celá
bez jediné krvavé
stopy
na mém těle

Vzpomínané melancholie
a klepající bolesti
touhám vzplanulých krás
vůně sladkých červánků
zapadajícího slunce
do oblohy
vytahujícího sličný měsíc
vzhůru ke hvězdám
do temné noci
obnovujícího se smutku
neštěstí zármutku zlosti
a skoropláče
kdy tahají srdce z rukávu
a cpou jej do kalíšku
s trochou sladké vody
hořké příchuti
do dna

A kalich padl na zem
a roztříštil se o
dřevěnou podlahu

A pěkně jej to bolelo…
Autor KreestynaK, 11.08.2006
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tanecnice: prosim, kde? at muzu pripadne opravit:) jestli myslis "vzplanulych", taky se mi to moc nezdalo, ale pak sem prisla na to, ze je dobre, ze to je takhle napsano...ma to svuj vyznam;)dejme tomu, ze je to schvalne:) K.

11.08.2006 20:44:00 | KreestynaK

Výborně napsáno.A dobře,že se ten kalich roztříštil-nic dobrého v něm nebylo.

11.08.2006 13:10:00 | s.e.n

Zajímavé a hezké :-)

11.08.2006 08:36:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí