Važte si mládí

Važte si mládí

Anotace: .......

Neplačte už teď v mládí
nad mlékem rozlitým,
nenechte na své duši
ležet stín.
Ztracené lásky,
neúspěchů pár,
mávněte nad tím rukou
a jděte zase dál.

Mládí je krásné
a rychle uteče,
než se naděješ
jsi starý člověče,
jsi starý,bezmocný
a sám,vydaný napospas
hyenám.

Važte si mládí,
je jarem života
na podzim,čeká vás
jen pláč...
smutek a samota.
Autor takova, 16.01.2005
Přečteno 625x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí