Hvězdné přání

Hvězdné přání

Anotace: přej si něco padá hvězda....:)))

Hvězda z oblohy padá,
toť znamení že něco můžeme si přát.
Tak přej si něco dokud noc je ještě mladá,
a nenech jí si s tebou hrát.

Je to hvězda lásky snad?
Či štěstní nebo zdraví?
Kdo poví mi to dřív než had,
mou touhu po přání zhatí.

Dokud neusíná myšlenka v tvé hlavě,
a s ní i tvoje duše.
Tak přej si to přání teď a právě,
dokud hvězda ti ho splnit může.

Tak vyslov přání,
a můžeš spokojeně usínat.
Teď víš že se splní,
tak nemusíš se užírat.
Autor Darsie, 16.01.2005
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí