Odlišný od světa

Odlišný od světa

Jak průzračná temnota,
Jak průhledná slepota,
Jak řečník bez slova,
Odlišný od světa,
Jak studna bez vody,
Jak U.S.A. bez svobody,
Jak Kartágo bez lodí,
Odlišný od světa,
Jak hořící led,
Jak slepý pohled,
Jak podzemní let,
Odlišný od světa,
Jak pochmurná zábava,
Jak nelákající návnada,
Jak věznice bez vraha,
Odlišný od světa,
Jak pekelné nebe,
Jak léto co zebe,
Jak tělo bez sebe,
Odlišný od světa,
Jak noc bez měsíce,
Jak plamen bez svíce,
Jak nádech bez plíce,
Odlišný od světa,
Jak němá ozvěna,
Jak vědro beze dna,
Jak skutečnost vysněná,
Odlišný od světa,
Jak skromný egoista,
Jak vysmátý pesimista,
Jak prázdno, kde není místa,
Odlišný od světa
Autor Muta cum liquida, 12.08.2006
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale to se mi moc líbí..

30.08.2006 22:21:00 | aveefa

nápadité..

12.08.2006 16:14:00 | Ayla

jen bud originální, každému něco chybí a přebývá a málokdo má všeho akorát

12.08.2006 09:08:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí