temná noc

temná noc

Anotace: začíná se stmívat a padá na mě zvláštní nálada...

Stíny noci nás obklopují
černá zima nás objímá
noční ptáci tmou poletují
padá mlha nikdo nevnímá
holé stromy se pohupují
zlo kolem nás rašívá
démoni noci se probouzejí
naděje rána vzdálená.

Netopýři havěť loví
komár si krev dopřává
ani měsíc nesvítí
neb se mračna zatáhla
naši duši temno halí
motýl s můrou prohrává
s úsvitem se všechno změní
slunko tmu rozkládá
Autor zewlakk, 12.08.2006
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo líbí draku:-)

05.09.2007 11:30:00 | Monsignore

super, jsem totiž občas posedlý nocí.. "motýl s můrou prohrává" se mi moc líbí

25.08.2006 00:09:00 | Pe&Pa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí