Hraj písničko

Hraj písničko

Anotace: Hraj!

Hraj, písničko, hraj,
tóny z tebe-na celý kraj!
Ať křičí,
jak skutečné buibny řinčí!

Hraj, písničko, dokola,
a nikdy nepřestávej,
rodičům z tebe padají vlasy-dohola!
Můj život je tááák mladej!

Hrajte tóny, jenom hrajte,
nahlas-víc a víc!
Mí přátëlé, jen ses mějte!
Bez hudby není nic.

Hubdo, nepřestávej hrát,
pro mě jsi životem,
ty učíš mě znát,
jak zacházet s tvým řinkotem.
Autor Aaliyan, 12.08.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí