Čas

Čas

Anotace: ...nezastavíš....

Hodiny na stěně měří nám čas,
čas, který běží dál a dál…
Někdy se vleče pomalý jak šnek,
jindy zas rychlý je – kdo by to řek´?

Když s Tebou jsem, lásku prožívám,
však hodiny tikají a nepřejí nám…
Běží jak o závod, já chytit chci čas,
zavírám oči a…Hop! O pár vteřin popošel zas!!!

Někomu něco vzal, někomu dává.
Ovládat ho? To mě láká…
Kdyby měl někdo z Vás návod: Jak?
Pošlete radu, já prosím Vás….
Autor Aniba, 16.01.2005
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí