uz to znám

uz to znám

Anotace: ......

Na papír už po sté,
Tvé jméno píši.
Neříkej nic,já vím.
Už to znám.

Něco nám brání,svět se pomalu točí.
Já se nesmím dívat do tvých očí.

Neříkej nic,uz to znám,
uvnitř v srdci,pomalu umírám...
Autor Adéla Víchová, 13.08.2006
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Roger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí