Útěky

Útěky

Anotace: proti proudu...

Z moře do řeky,
potom do říčky,
jsou to útěky
proti proudu dál,
život pozpátku,
to, co vzal i dal,
v novém kabátku
zdá se být mladší.

A nám to nestačí
Autor Eve, 13.08.2006
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Egretta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí