Rozpory

Rozpory

Anotace: Sůl v nose a citron v oku - pití Tequily po Australsku

Dnes blázni pobíhají po světě
a atomoví fyzici žijí v ústavech.
Kladívkem tam bijí do uranu.
Co je tohle za pořádek,
kam jsem se to namanul?

Na gymnáziu naučil jsem se
jen pít pivo a ležet ve škarpě.
Z pajzlů vracet se hned do školy.
Student do oka si citron nakape,
jiní sůl do nosu pak nasají.

Je snad aspoň v tomhle trochu smyslu,
hrát si na staré senily?
Svět je obrácený na hlavu.
Jak ale kouli převrátit?
Jak bez práva činit dobro po právu?
Autor Hynas, 16.01.2005
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí