Mým přátelům(druhé mé rodince)

Mým přátelům(druhé mé rodince)

Anotace: Prostě pro dva super lidičky,který jsou pro mě mou druhou rodinkou.

Vy jste pro mě vzácná perla, co najdu.
Vy jste slunce nad mořem,
kam ráda ve snech zajdu.
Vždy slova pochopení a účast
ve Vašich očích najdu.
Vy jste pro mě cenní pravý přátelé,
které jsem chtěla vždycky mít,
Vy jste cenní přátelé,
pro které stojí za to žít.

S láskou Lusi
Autor Luciasek, 14.08.2006
Přečteno 543x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí