Proč pít?

Proč pít?

Anotace: ...

Pijeme pro život,
pijeme pro svět hezčí,
druhý den se vzbudíš
a svět je tak tmavý,
vše zdá se zas normální,
tak všedné a obyč.
Já nevidím nic,
co zde se tak leskne,
nádherný den,
mě je však teskně.
Pil já jsem pivo,
nehleděl pro spěch,
chci já vždy utéct
já zdrhám před světem,
bojím se rána,
já bojím se vzbudit.
Autor Gabriel17, 14.08.2006
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí