Ona poutá

Ona poutá

Anotace: ...

Válka tě spoutá a nepustí domu,
zanechá v místě,
veškerou lásku,
tvou jemnost a život,
život co žádáš,
neni však možnost,
nesmíš tam vzhlížet,
teď musíš ty mířet.
Autor Gabriel17, 14.08.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí