Co nechceš slyšet

Co nechceš slyšet

Neumím vžít se
do role sladkých můz
opustit bol
hladných hrůz
a hledět jen tak mezi mraky..

Nesvedu pět
slova radostné písně
a tvářit se bůhví jak
jen ne přísně
když ve mně je tklivo..

Tak s dovolením..
ty věty
ta slova
si ponechám.
Autor šedá bílá myška, 14.08.2006
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se mi líbí! je taková netuctová, žádná láska- páska...

14.08.2006 12:54:00 | mucíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí