Nevinnost Útulnost Povinnost

Nevinnost Útulnost Povinnost

Anotace: ...

.

Nevinnost
ulpívá na křídlech anděla
když šimrá tě na víčkách

Útulnost
pokoje, kde láska zemřela
v potrhaných šatičkách

Povinnost
zas vstát, jak Phoenix z popela
v lakovaných střevíčkách

.
Autor Sněhurka, 16.01.2005
Přečteno 515x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí