Spíme

Spíme

Anotace: spíme...

Každé ráno
probuzení
není nic
co by se nedalo zažít

a přesto
každou noc znovu umíráme
na křídlech zákona bytí
plníme si hlavy
(ne)smyslnými sny
a nikdo se nechce probudit

ze strachu
že nebude líp-
spíme dál
Autor Lasska, 16.01.2005
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí