na polštář

na polštář

Anotace: na poltář položil bych hlavu svou....

Na polštář položil bych hlavu svou
Ať spočine ať si ulehčí
Myšlenek tok jest horskou bystřinou
Rychle se dere a divočí

V polospánku zabývám se úvahou
Nevzbudit se a jen stále snít
Jaké by to bylo za branou
Kde mír a láska může zvítězit

Lidé se tam nevraždí jen milujou
Každý s každým vždycky vychází
Namísto agrese tam pěstujou
Víno, chmel a vonné konopí

Jenomže!!!

Já žiju ve světe bez lásky
Ve světě nenávisti a agrese
Já žiju ve světe přetvářky
Humanisto už prober se
Autor zewlakk, 15.08.2006
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bojovat!! ale vědět přesně za co.. :)

26.08.2006 11:33:00 | zewlakk

Bojovat nebo utíkat?

25.08.2006 00:00:00 | Pe&Pa

já tam žiju taky

24.08.2006 23:59:00 | Pe&Pa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí