Párkrát

Párkrát

Anotace: ... o tom, že jednou stačí...

Párkrát
Možná jednou
Přepadně tě
ten známý pocit

Pocit,
co se nedá popsat

Pro pár krásných chvil
Nechat vše odejít

Nechat vše odejít
a vědět
Že možná jindy, jinde
a třeba i v jiném životě

Nebudu! - Nebudeš!
Stejný jako dřív

Snad správné řešení
časem se samo objeví

Chtít to pochopit

Být nablízku i v samotě

Řádka za řádkou
Odkapává iluzí sen,
co se smí jen 1x zdát

Kdo si myslí, že snad i víckrát
- ten se mýlí

To už není sen
To je noční můra
Autor Frakira, 15.08.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí