Co si myslíš o životě?

Co si myslíš o životě?

Anotace: Zase jedna starší.

Co sis myslel o životě,
když jsi do něj vstupoval?
Že je to jen pírko v botě,
nebo zanícený žal?
Tak pověz, odpověz!
Snad cítíš ho!
Ne, já nejsem kněz
a ani nedělám sudího.
Snad víš proč se ptám,
snad víš co cítíš?
Tvůj život ubíhá
tak proč ho ničíš.
Neklop hlavu k zemi
a netvař se tak tvrdě,
tvé činy duši plení
a ty se cítíš hrdě?
Žiješ co den přinese
a co taky vezme.
Tebe proud nicoty nese,
ale skončíš ve tmě.
Přemýšlej!
Autor Ďábel sám, 16.08.2006
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chápu co myslíš... :))

16.08.2006 19:49:00 | isisleo

bdím či spím, nebo jsem v kostele? :-)) Nekázej, nekázej, i když to dobře myslíš

16.08.2006 18:08:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí