Bezejmenná

Bezejmenná

Anotace: pro ty, co to někdy zažili

Jsi jako chladný vítr na tváři
ta černá hvězda
co jednou na každého na nebi zazáří
co si tak vykračuje po mléčné dráze
to co mi říkáš jsou jen debilní fráze

Máš mnoho jmen
a lež je jedním z nich
tvůj jediný pohled
je jako do oka vpich

Probodáváš mě den co den
já před tebou se snažím utíkat ven
ty mě však vždy dohoníš
snad všechny zkratky znáš
tvá krutost teď nade mnou stojí jak přísná stráž

Jsi zákeřná mrcha
a pěkná bestie
chutnáš jak horký vosk,
který mi do hrdla někdo vylije

Ale láska a něžnost jsou zbraně,
které proti tobě teď mám
já půjdu hned pryč
a navždy se tě zbavím
a už nidky nebudu sám

Jsi matka všeho zlého,
který pokrývá tento svět
ale srdce je nezlomná hůl,
ze které vždycky vyroste květ

Máš tedy jedinou jistotu,
že tě v každém životě porazím
vezmu svůj Amorův šíp
a středem hlavy ti jej skrz na skrz prorazím

Jdi pryč SAMOTO
už nemáš nade mnou žádnou moc
to stvoření,
které mám vedle sebe
miluje mne a já jej
a spolu se zbavíme tebe,
ve světe,
kde je jen modré nebe.
Autor nicolas, 17.01.2005
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí