PROSBA

PROSBA

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení.

PROSBA
Promiňte mi, že jsem takový...
takový celý makový.
Taková myšlenek palice
co klaní se i svitu měsíce.

Promiňte mi, že jsem takový...
přemýšlivý, né však lakomý.
Rozdal bych vše co v sobě mám
kabát však převléct nehodlám.

Promiňte mi, že jsem takový...
co skáče byť je beznohý.
Co vidí jen co vidno je
a cítí to co cítit jde.

Promiňte mi, že jsem takový...
důvěřivý, již né však bláhový.
Nesoucí v hlavě zrní života
z kterého klíčí malá jistota.

Promiňte mi, že jsem takový...
pravdomluvný až pitomý.
Chyby si beru za vlastní
však kritik přeci nebásní.

Promiňte mi, že jsem takový...
neb jinačí bych byl zmatený,
neb jiný bych už nebyl já.
toť prosba moje jediná.

o5ja
Autor o5ja, 17.08.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí