Kdo jsem?

Kdo jsem?

Anotace: jen mi to tak míhlo v hlavě

Kdo jsem? Pouze snilek.
Sním o věrné lásce,
O človíčku,který jen mně chce.
Sním, aby se tvá ruka mé dotkla,
Aby naše cesta společná byla.
Sním, zlato, a vím...
Vím, že jen sním.
Vím, že můj sen nebude nikdy uskutečněn,
Ale i přesto ho budu snít ještě v nějaký pustý den.
A tak sním o klukovi, co ho každý den vidívám.
O tom, co ho ráno poslouchám.
Též se mi zdá o zvířatkách
A o tom, že sebe ráda mám, ach.
Nu i lež je občas v tom snu,
To raději na sebe juknu :-)
Zdá se mi však i o smrti.
Umírám na lodi, s radostí.
Co však oprávdu ráda mám, je strach.
O něm si taky nechám zdát ve svých denních snách.
Mé sny jsou však pouhou nudou stvořeny
A bohužel zůstanou nesplněny.
Autor narcisie, 17.01.2005
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí