Má múzo

Má múzo

Anotace: ....

Má múzo

Jsi snem v mém bdění,
Skutečnost v mém snění,
Jsi chvilka v okamžiku,
Jíž místo otazníku
Vložím ve své dlaně
Jsi dech hladové saně
Když pohlédneš pak na mě
Já nabídnu Ti rámě

Jsi vše a nejsi nic
Jsi rub co nemá líc
Jsi věčnost místo okamžiku
Když polapím Tě
Zmizíš v mžiku

Jsi strom, který nezná zem
Jsi láska, jsi mým největším snem
Jsi milá jako meluzína
A zákeřná jak chladná zima
Jsi bolest a jsi pokušení
Jsi sopka, z které láva pění
Jsi neodbytná kráska
Jsi má jediná láska
Jsi snem v mém bdění,
Kdo spatří Tě, upadá v zapomnění
A to se těžko někdy změní

Jsi krásná jako sen
Chci, aby byl můj, jen
A vím, že je to naivní
Mé touhy symbol ošidný
Když kráčíš kolem,
Můj dech se tají
Kdekdo se Tvé lásky bojí
Něhu Ti dávám
Lásku Ti dávám
Nic mi nevracíš
Dál se vytrácíš

Mé oči nepláčou
Na to já nemám
Stále se snažím
Stále Tě hledám
Získat Tvou touhu
Když ne Tvou krásu
Milovat Tě v žáru noci
Žít pro Tebe, mou spásu… má lásko
Autor Ammazonic, 18.08.2006
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí