Bestie

Bestie

Anotace: ...

BESTIE

Tvůj mozek, to je síla.
Jen Ty jsi moje víla
Tvé tělo – to je mučení
Držet se – sebezapření
Tvá láska – nikdy nebyla
Snad jen když jsi opilá
Tvé oči – krásně pláčou
Když naše účty skáčou
Tvé nohy znějí v rytmu salsy
Pozůstatek tvojí krásy
Byla jsi mou múzou
Jsi chytrá lvice
Bylas žena, ne slepice
Bylas krásná, ne však zlatíčko,
Přesto říkal jsem ti kočičko
Bylas výhrou mou,
Sne můj všemocný
A já byl jen tvůj můstek pomocný
Nikdys mě ráda neměla
A já to ani nechtěl
Ty dávalas mi do těla
A já zhrzeně seděl

Jsi zlá a krutá bestie
Tvé myšlenky jsou děsivé
Jsou místa, kde láska nežije –
Pro tebe končiny vábivé
Jsou místa kde láska umírá
Kde hubí ji kdosi
Nyní už vím, že jsi to Ty
Že Tvé oči ji kosí

Když pohlédneš mi do očí …..
Ty bestie
Autor Ammazonic, 18.08.2006
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: LuciaH27
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj,já si to myslela ,že mi to jednou vrátíš...jenže já se zrovna přihlásila...a klikla jsem totálně vedle(neoumyslně)a byla jsem v háji a nevěděla co s tím...tak máme doufám vyrovnáno... :-)))

18.08.2006 15:20:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí