O ničem

O ničem

Anotace: ...

Suchý doutník a studené pivo,
to nálada sama,
teď promlouvá ke mě,
a já ten klid tu v klidu,
s chtí jej vnímám,
a nehledím na nebe,
vždyť mračí se na mě,
neni prý samo,
kdo není úplně šťastný
a kdo na to nehledí.
Však nálda dobrá,
přepadla mne zde
a připravila mi nádherný den.

Piva se nenapiji a doutník mě neuspokojí,
vždyť já sám již piji zde
a pořád nehledím na nebe.
Štěplavý kouř,
vžírá se do rtů,
a jazyk mě pálí,
tak zhasím ho pivem.
Autor Gabriel17, 18.08.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí