Tak pionýrská

Tak pionýrská

Anotace: Není dobré vše co bylo odsuzovat, protože my jsme byli součástí toho všeho. je to naše minulost.

Vzpomeň si, vzpomeň
na hrátky našich dětských let.
A vrásky zažeň,
nebyl tak špatný náš dětský sět.

Možná, že najdeš
doma v šuplíku
pár dětských tenisek
v bílém pytlíku.

Pravdu možná máš v tom,
že když podívám se já, podíváš se ty
najdeme tam i různé blbé panflety.
Však hůl nad tím zlom.

Až lásku popíšeš něžnými slovy
najdu tam i tu svou, kdo ví.
Až přečteš kousavé rýmy,
přemýšlej nad všemi zážitky svými.
Autor Monama, 19.08.2006
Přečteno 517x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsi v nějaké straně??:)

19.08.2006 14:55:00 | Kurt Ježíš Cobain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí