To není fér !

To není fér !

Anotace: To fakt není fér!

To není fér
takhle položit se na lopatky.
Ty nejsi Goliáš
ani koš na odpadky.
Tak proč tady
s výlohou
nabízíme to,
co máme.
Proč jen já vím,
že neprodáme.
Autor Mische, 27.05.2004
Přečteno 2487x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

líbí se mi, teda jen ten název mi tak nějak irituje...ale jinak dobrý.

08.01.2007 18:28:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí