Slepá láska

Slepá láska

Anotace: Ne každá láska vede ve šťastné rodině.

Rozběhla se láska,
rozběhla se po poli.
Potkala tam páska
mezi topoly.

Rozběhla se láska,
rozběhla se lučinou.
Poslala páska
za něžnou dívčinou.

Nevěděla láska slepá,
že dívčina se páska leká.
Nevěděla dívčina,
co přinesl jí do klína.

Klín to je pole,
to je úrodný sad.
V něm ani dvě brázdy nezůstanou holé,
každý z nás má rád.
Autor Monama, 20.08.2006
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí