PROBUZENÁ MINULOST

PROBUZENÁ MINULOST

Anotace: Jen ten, kdo způsobí boles, ji může vzít zpět. Pomoz mi, pronásleduju tě. A nemusí to tak být. Jenže Ty jsi ten klíč. Nevidíš?

PROBUZENÁ MINULOST

I přes balustrády křičím tvoje jméno...
Ještě hrdlo se mi sevře, když Tě spatřím...
Bez pomatení smyslů, vím kam patřím...
... K Tobě? - tak né no.

Tak jako starobylé praskání vinylu.
Chutnají medové polibky tvé duše...
Co se nezakryjí jednoduše...
Na úkor výrazu tváře civilu.

Proč Ti nedokážu odpustit, kostlivče ve skříni?
Díváš se na mě a hledíš beze slova...
Stojím šokovaná v předsíni...
Pokušení udělat stejnou chybu znova.

Proč jen Ti nedokážu odpustit.

Stejně tak jako v baladě o růži...
Vidím květ a nikoliv trn...
Který se mi zabodne pod kůži.

Proč jen se nedokážu smířit.

Co s palčivou bolestí na srdci?
Kam s tváří, co ze sna mě budí?
To TY jsi ten mudrc nad mudrci.
A přec Tě má přítomnost nudí.

Jsi odpověď.
Na všechny otázky...
mého vnitřního světa.
Autor Turmalina, 21.08.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná

21.08.2006 13:03:00 | Heda

...hm,moc dobrý ...

21.08.2006 11:13:00 | WhiteSkull

Třeba jsi minulost probudila
právě proto, abys odpustila...

Krásně napsaná básenka... :o)

21.08.2006 07:30:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí