Jak by tady bylo krásně...

Jak by tady bylo krásně...

Anotace: To naše království české...kéž by zas bývalo hezké... Svou vlast sice miluju,ale čeho je moc toho je příliš! =)

Kdo v našem státě uspěje?
Ten kdo potká štěstí
nebo potká zloděje
a nesrazí ho pěstí

Bo každý druhý krade
a korupce rozkvétá.
Bůh podsvětí Hádes
zákony se proplétá.

Zeleno-bílé felicie,
dřív Veřejní Bratři.
Gangstery řídí policie
nebo policii řídí gangsteři?

Česká hrdost v prachu skryta
když vidím naši vládu
jak pere se o koryta!
Jak volové ve stádu...
Autor Sigurd II., 21.08.2006
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ode mě máš sto...za myšlenku...

22.08.2006 00:59:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí