Boogie Woogie

Boogie Woogie

Anotace: Trápím se, ...

Trápím se,duši schovávám
duši černou jak těžký mrak.
Srdce sotva zvládá dvoudobý takt,
přesto by chtělo Boogie Woogie tancovat.
Ale má duše stará nemá na návrat,
prosím pomož mně se vrátit
Zas bych Tě chtěl milovat.

Tep zkomírá na úbytě,
ale já se chci s Tebou smát.
Srdce v žulu tvrdne,
ale já se chci s Tebou radovat.
Život mě opuští zadními vrátky,
přesto se chci vrátit zpátky.
Autor jedam, 22.08.2006
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: jita.1965, Myrja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

i když to někdy nevyjde, duši určitě "starou" nemáš :o)

06.10.2008 00:01:00 | Myrja

Krasna a smutna.

Nech to srdce
odpočinout,
jen malinkou
chviličku,
ono si pak
třeba samo
najde k lásce
cestičku!

01.05.2007 18:30:00 | carodejka

moc se mi líbí, i když je tak smutná

31.08.2006 08:13:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí