Zatracení mezi zatracenými

Zatracení mezi zatracenými

Anotace: Tak něco podobnýho se mi přednedávnem zdálo:o)Pěknej úlet!:op

Mrtvá těla navzájem se proplétají,
v mrtvých městech...
Jenž společně s lidskostí zkomírají.

člověk jak dravec svou kořist uhání,
nekonečné šílenství rozum z mysli vyplení.
Pak jak tupá šelma po krvi žízní,
bezbranné a slabé z nudy trýzní.

Kde se vzala ta nenávist...

naše tlupa razí si mlčky cestu tmou,
snad dojdem tam kde mají lidé mysl svobodnou.
Do míst jimž se vyhnul temný spár,
co přináší jen utrpení a zmar...
Autor Lukáš Sláma, 22.08.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne všehny koukám jsou o kráse..

26.08.2006 12:11:00 | stepus

No jednou sem napsala něco podobného takže asi vím co tím chceš říct.

22.08.2006 14:20:00 | Krista

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí