Sny

Sny

Anotace: Jen takový povzdech o snech.

Sedím
a zbavuji se nudy.
Převaluji,
svoje těžké údy.
Ulehám,
mžourají mi oči
Usínám,
a svět se točí.
Spím,
duše má už dřímá.
Sním,
jen tma za očima.

Přichází sny,
ty obláčky z páry,
které připlouvají
a pak se vzdálí,
někdy mě zastíní
a jindy zas mizí
a s každým ránem,
bývají cizí.

Sny,
ty průsvity v tajemnu,
co nás v noci lehtají,
lekají a vznášejí
a pak nás schazují
aniž by nám ublížily.
Ten dotek,
který barevný je,
voní,
zní
a pulsuje
a přitom je nehmotný.

Probouzím se,
zapomínám vše co bylo v noci.
Vstávám
i když tělo mé prosí,
pojď ještě spát.
Autor Ďábel sám, 22.08.2006
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jak dobře rozumím tomu ránu a vstávání...hihi... :-)))

22.08.2006 22:28:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí