Nohy na boso

Nohy na boso

Anotace: ...z nádraží (hádejte z jakého)

Nohy na boso

Nohy na boso, věže z papíru.
Cigáro la groso a ženská na míru.
Včerejší dnešní den, slova jež neumím.
No tak si mě tu vem, poslední z konkubín.
Korále na niti, ach v krásné prostotě.
Ledové přikrytí a havran na plotě.
A zima bez mrazu a voda po dešti.
Láska bez kazů, nic dobrého nevěští.
A cesty bez konce, srdce jenž nebije.
Pohádka bez zvonce, Honza se upije.
Svítí mi do očí a nemám pevný bod.
Jen co se otočím a najdu první schod.
Tlačí mě malé boty i tvoje divná slova.
Jeden,dva, tři a co ty, nezkusíme to znova...
Autor Eliott Fargley, 22.08.2006
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádraží sem teda neuhodla, ale ta hravost se mi líbí :o)

25.03.2009 22:37:00 | hanele m.

Hezký ×)

03.07.2007 10:01:00 | Eliota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí