Proticladicus

Proticladicus

Malý-tak veliký,
Starý, přitom tak mlád,
Vznešený z chudého rodu,
Zabít, přitom mít rád,

Vyprahlý se slzami v očích,
Egoista se soucitem k jiným,
Zlé srdce vlídností svítí,
Průzračný- tak černavý dým,

Temný jak andělská křídla,
Tichý, však hřmící hlas,
Blízko, přitom tak daleko,
Dokonalý- nejeden kaz,
Autor Muta cum liquida, 23.08.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se mi líbí!

30.08.2006 22:20:00 | aveefa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí