Černý stín

Černý stín

Anotace: o jednom zakletém princi

Vznáší se víru, noci jsou z papíru
Jde kolem jako nic, přehnal se bez hranic
Na duši šrámy má, stále se vyhýbá
Laskavý k činům svým

Věříš snad soudům těm, kde nejsou zábrany?
Věříš jim ze všech sil, budoucnost nezná my

Na tváři černý stín a v očích najdu strach
Jdeš zase cestou zlou a ukryt v temnotách

Oblázky, kamení, na cestě znamení
Bojuješ s vůlí svou, na tvářích kane krev
Život máš samý hřích , vždycky tě doženou
Tak
Proč stále utíkat mít duši ztrápenou????????
……………….
Autor VeronikaJemelk., 23.08.2006
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to krásný, plně chápu každé slovo...

29.08.2006 11:15:00 | Hell_bear

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí