život

život

Hle, tam v dáli zář,
Pod světlem luny,
Vídám tvou tvář,

Hle,už zase svítá,
Už skončilo zlo,
A dobro nás vítá,

Hle, ty lidu davy,
Nedávno nemocní,
Teď plni zdraví,

Hle, odhoď tu kápi,
Shlédni nový svět,
Jenž se nepotápí,

Hle, Carpe diem,
Užívej života,
Dokud ho žijem,

Hle, ukaž své já,
Probuď svou duší,
Která v tobě dřímá,

Hle, nejsi sám,
A víš, co chceš,
Tak rozkaz dej nám,

Hle, nebuď v nebi,
Zůstaň stát dole,
Ale ne na zemi,

Hle, jsi náš Bůh,
Však i ty zemřeš,
Rozplyneš se ve vzduch,

Hle, však zatím jsi živ,
Tak užívej daru,
Jenž je bez křivd,

Hle, to život,
Ten je jediný,
A ty jsi jeho pilot
Autor Muta cum liquida, 23.08.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajimave napsane jeste jsem to tak nevidela...hmmm ale mas to fakt hezke jen tak dal moc a moc se mi to libilo

23.08.2006 23:34:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí