Elipsa

Elipsa

Anotace: Dokonale souměrná

Elipsa — dokonale souměrná;
zemská oběžná dráha nese její tvar;
můžeš ji prohlížet zhora dolů i zdola nahoru
a ona k tomu nezaujme žádný postoj.

Elipsa je dokonale rovnostářská;
můžeš se kochat jejími oblými tvary,
přičemž tvé majetkové poměry
jí budou zcela ukradeny.

Elipsa je dokonale lidská,
neboť, na rozdíl od kružnice,
není jak dlouhá, tak široká.
Její dvě poloosy tvoří nerozlučitelný celek.

Když si ji namaluješ do písku
a položíš své tělo do jejího nitra,
vytvoříte tak dokonale harmonický celek,
že vám i Šiva sám bude závidět.
Autor Zahir, 24.08.2006
Přečteno 595x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené.

07.09.2006 08:48:00 | Marcella

nejvíc mě oslovil závěr

26.08.2006 21:28:00 | hanele m.

tato se mě moc nedotkla, ale slova tam máš zvolená dobře, moc dobře

24.08.2006 19:05:00 | Pavel Kotrba

tato se mě moc nedotkla, ale slova tam máš zvolená dobře, moc dobře

24.08.2006 19:05:00 | Pavel Kotrba

jeví se mi to dokonalé....ve všem...

24.08.2006 09:18:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí