Potichu válčit se chtělo, štěstí zde naleznout

Potichu válčit se chtělo, štěstí zde naleznout

Anotace: ...

Tiše se šeptalo,
čekalo na povel,
píšťalka zpustila,
vzduchem len projela.
Klečeli pod hranou,
báli se pohledět,
nechtěli pobrečet.
Znělo to hlasitě,
když velitel ozval se,
my vyběhly s pokřikem,
radostně zvítězit.

Když píšťalka zazněla,
chvěla se ozvěna,
pak běželi dopředu,
tam sláva prý čeká,
do rytmu cuká.
Rána ti zazněla,
tak vidíš tu slávu,
jak barví zde trávu.
Autor Gabriel17, 24.08.2006
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí