Dvojí život

Dvojí život

Anotace: Občas se najdou lidi, kteří navenek působí vesele, ale ve skutečnosti se trápí. Jak jim můžeme pomoct?

Ach, jak má krásné oči!
A ty růžovoučké tváře!
Jak dokola se točí!
Dává všem trochu záře!

/Hledí tupě do prázdna
a stále jenom brečí
pořád se odráží ode dna
zoufale ve tmě klečí … /

Pořád se směje!
A má spoustu přátel!
Kampak asi spěje?
A co ten její přítel?

/Stále samé přetvářky
čeká, kdy to skončí
teď pojídá prášky
a občas trochu jančí … /

Chce po Vás jediný!
Žijte si s radostí!
Kdo je teď bez viny?
Ona chce ránu z milosti.
Autor meg..., 24.08.2006
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: J.U. Ray, jára spots
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to takový niterný dialog.

12.08.2008 22:01:00 | J.U. Ray

Myslíš, že to tak opravdu je? I když, asi bohužel jo...

24.08.2006 18:32:00 | Mors

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí